Heubach: ''Misschien is FC Twente het Willem II van vorig jaar''

2
Heubach: ''Misschien is FC Twente het Willem II van vorig jaar''

FC Twente boekte zondagmiddag een verdienstelijk gelijkspel tegen PSV. De Tukkers staan stevig in de subtop en gaven zondag een bevestiging van de goede start. Voormalig FC Twente-speler Jeroen Heubach is benieuwd of FC Twente kan meestrijden om Europees voetbal.

"De subtop? Misschien is FC Twente dit jaar wel het Willem II van vorig jaar", zegt Heubach bij VoetbalTijd. "Ze staan er goed voor, maar als je zondag de eerste helft zag... Toen dacht je: dat wordt niet wat. In de tweede helft was het heel anders en voor hetzelfde geld houd je de drie punten in eigen huis."

Ook spelersmakelaar René Wagelaar zag dat FC Twente het in de eerste helft heel lastig had. "Ze werden op elke manier afgebluft. Ik vond FC Twente ook een beetje angstig. Maar in de tweede helft vond ik FC Twente prima spelen. Ze gooiden de schroom van zich af en ze gingen echt vrijuit voetballen. Op het laatst hadden ze eigenlijk nog recht op een overwinning ook", aldus Wagelaar.

Rik Platvoet zag dat in de tweede helft de tank bij PSV leeg was. "Als je een half jaartje verder bent en je speelt tegen PSV, dan zijn ze fysiek nog een paar stappen verder", reageert de oud-speler van FC Twente. "Die maken ook wel stappen, vind ik. Wat ik knap aan FC Twente vind is dat ze het in de wedstrijd nog om konden zetten. Ik word wel blij van wat ik van FC Twente zie dit jaar."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Nov 2020 om 13:07
    Mooie dikke speknek mooie keal
  • 25 Nov 2020 om 12:29
    Topkerel!
Saturday 6 March 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›