Roemeratoe keert terug bij FC Twente, Menig nog wel in isolatie

2
Roemeratoe keert terug bij FC Twente, Menig nog wel in isolatie

Godfried Roemeratoe keert terug op het trainingsveld van FC Twente. De Zeeuwse middenvelder moest in thuisquarantaine, nadat hij bij positief geteste Queensy Menig was geweest, dat meldt Leon ten Voorde van Tubantia.

De middenvelder kon tegen PSV niet meedoen bij de ploeg van Ron Jans, maar de oefenmeester kan komende vrijdag in het eredivisieduel met RKC Waalwijk weer beschikken over Roemeratoe. Menig zit nog altijd in thuisisolatie.

Roemeratoe maakt dit seizoen veel indruk bij de Tukkers en is een onbetwiste basisspeler onder hoofdtrainer Jans. Onlangs zat hij bij de voorselectie van Jong Oranje, maar op het laatste moment haakte Roemeratoe af. Of Jayden Oosterwolde alweer mee kan doen komende vrijdag, is nog niet bekend.

 

 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Nov 2020 om 15:19
    Zerrouki had het tegen PSV in de eerste helft best wel lastig op de positie van Roemeratoe. Maar eigenlijk gold dat voor iedereen. Roemeratoe geeft wel meer rust in het veld. Dat hebben we zeker nodig tegen angstgegner RKC.
  • 25 Nov 2020 om 14:30
    Prima. Je mist Roemeratoe meer dan Menig en tegen RKC denk ik dat het een mooie gelegenheid is voor Dervisoglou of Van Leeuwen om zich te laten zien. Verwacht zelf Dervisoglou.
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›