Dervisoglu: ''Denk dat het tegen RKC Waalwijk beter gaat''

2
Dervisoglu: ''Denk dat het tegen RKC Waalwijk beter gaat''

FC Twente pakte afgelopen weekend een punt tegen PSV (1-1). Halil Dervisoglu stond voor het eerst in de basis bij de Tukkers en hield gemengde gevoelens over aan het treffen.

"Je wilt natuurlijk een wedstrijd winnen", zegt de aanvaller voor de camera van FC Twente TV. "Maar als je kijkt naar hoe de wedstrijd verliep, dan ben je wel blij dat je veerkracht hebt getoond en toch een punt in eigen huis hebt gehouden."

Dervisoglu stond voor het eerst in de basis, maar vond dat niet lastig. "Ik ben hier al wel een tijdje, dus ik denk dat ik al wel gewend ben geraakt aan het team. Maar ik denk dat het de volgende wedstrijd wel veel beter gaat. Ik vond dat ik tegen PSV wel kansen creëerde, maar ik moest ze afmaken. Ik hoop dat dat in de volgende wedstrijd wel lukt en dat we gewoon winnen", aldus de huurling van Brentford.

FC Twente neemt het vrijdag in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. "Het is wel een goed voetballende ploeg", vindt Dervisoglu. "Maar als wij gewoon ons ding doen, dan gaan er zeker kansen komen. Ik denk dat wij de wedstrijd wel naar ons toe moeten trekken", aldus de aanvaller, die de afwezige Queensy Menig vervangt.

Foto: NESImages.nl

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 26 Nov 2020 om 17:19
  • Quote van 26 Nov 2020 om 15:38
   ook als menig terug is moeten we dervisoglu gewoon laten starten! enigste manier om dese jongen vertrouwen te geven
  Nee. Menig gaat denk ik bij meer minuten verlengen en levert ons geld op. Daarnaast snap ik niet dat je hem niet zal opstellen, haalt geweldige cijfers dit seizoen.
 • 26 Nov 2020 om 15:38
  ook als menig terug is moeten we dervisoglu gewoon laten starten! enigste manier om dese jongen vertrouwen te geven