Ebuehi blij met basisplaatsen: ''Dat geeft een heerlijk gevoel''

3
Ebuehi blij met basisplaatsen: ''Dat geeft een heerlijk gevoel''

Vrijdagavond neemt FC Twente het in de eigen Grolsch Veste op tegen RKC Waalwijk. Verdediger Tyronne Ebuehi is van mening dat de Noord-Brabanders, die vijftiende staan in de Eredivisie, niet onderschat mogen worden.

"We hebben ze geanalyseerd en ze hebben wel wat aardige spelers rondlopen", zo vertelt Ebuehi in gesprek met FC Twente TV. "We kunnen nooit de tegenstander onderschatten, dus ook RKC Waalwijk niet. Ik denk dat we vooral van ons eigen spel moeten uitgaan."

"Ik denk dat we, net zoals altijd, veel energie moeten leveren", zo vervolgt de verdediger. "Zowel verdedigend als aanvallend. Ik denk dat we van onze eigen krachten moeten uitgaan, en ook gewoon vol voor de drie punten moeten gaan."

Ebuehi is blij dat hij dit seizoen veel minuten mag maken en veel basisplaatsen heeft. "Dat geeft een heerlijk gevoel natuurlijk. Ik heb de afgelopen twee seizoenen vanwege blessures nauwelijks gevoetbald op het hoogste niveau. Dat ik nu elke week weer op het veld sta, zowel op trainingen als tijdens wedstrijden, is een fantastisch gevoel", aldus Ebuehi.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Nov 2020 om 20:35
    Pierre Prutser can de bovenste plank
  • 27 Nov 2020 om 10:10
    Echt een topper voor ons dit. Heel blij mee.
  • 26 Nov 2020 om 23:11
    Volgend seizoen lekker bij ons voetballen met een Twente contract