Drommel blikt terug op lastige fase: ''Heb heel wat meegemaakt''

0
Drommel blikt terug op lastige fase: ''Heb heel wat meegemaakt''

Joël Drommel beleeft op dit moment zijn beste periode bij FC Twente. De doelman werd eerder deze maand zelfs opgeroepen voor het Nederlands elftal. Toch is het niet altijd even goed gegaan voor Drommel bij de club uit Enschede.

De doelman heeft een zware periode bij FC Twente achter de rug. "Daar ben ik nu sterker uitgekomen", zegt Drommel bij Peptalk. "Ik heb heel wat meegemaakt bij FC Twente. We zijn gedegradeerd, ik ben van eerste keeper naar derde keeper gegaan, raakte geblesseerd en moest een operatie ondergaan, en er is bij mij ingebroken. Dus ik krijg van alles wat mee. Maar ik ben altijd in mezelf blijven geloven en ben hard blijven werken."

Piet-Jan Drommel, de vader van Joël, is erg blij dat zijn zoon zich uit dat diepe dal op heeft weten te klimmen. "Er waren ook wel wedstrijden waar het echt heel erg slecht ging. Maar na de wedstrijd pikte ik hem altijd bij het stadion even op en probeerde ik hem op te beuren. Zo zijn we uiteindelijk toch uit de mindere fase gekomen. We zijn erin blijven geloven", aldus vader Drommel.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!