Zerrouki reageert: ''Al die jongens zijn weg, dat is geen toeval''

4
Zerrouki reageert: ''Al die jongens zijn weg, dat is geen toeval''

Ramiz Zerrouki heeft het uitstekend naar zijn zin bij FC Twente. De talentvolle middenvelder (22) vertrok op 17-jarige leeftijd vanuit Amsterdam-West naar Overijssel en woont sindsdien in Haaksbergen bij voormalig profvoetballer Marcel Mentink en zijn vrouw. 

Zerrouki is blij dat hij inmiddels een volwaardig selectielid is. "Dat ik het zo lang heb volgehouden komt ook door mijn thuissituatie. Als ik vrij ben ga ik meestal terug naar Amsterdam, maar ik heb me vanaf het eerste moment thuis gevoeld bij Marcel en Birgit”, legt hij uit in gesprek met de Tubantia. 

"Ik kan mezelf zijn en het voordeel is dat het hier een stuk rustiger is. In Amsterdam heb je toch meer verleidingen en zoek je wat vaker je vrienden op. Dat ik hier al voor mijn vijfde seizoen zit, zegt alles. Het mooie is ook dat ik kan heel goed opschieten met de kinderen van Marcel en Birgit", vervolgt Zerrouki. 

"Al die jongens die in dezelfde periode naar FC Twente kwamen als ik, zijn weg", blikt hij terug. "Dat is geen toeval. Zij wilden op hun zeventiende per se zelfstandig wonen, maar hoe denk je hoe zoiets gaat? Dat kan niet goed gaan. Stabiliteit en rust is belangrijk voor een jonge voetballer", besluit Zerrouki. 

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 28 Nov 2020 om 11:41
  Nou ja, 22 is toch wel een leeftijd dat je zegt van..... ga het huis eens uit..... Volwassen en zelfstandig worden is natuurlijk ook onderdeel van 'vorming'.
 • 27 Nov 2020 om 19:57
  Mooi hoe dergelijke jonge knapen zich fantastisch ontwikkelen. Hij houdt zijn koppie erbij. Nu dergelijke talenten de kans krijgen verdient de opleiding zich terug en bouwen we een binding op met eigen spelers
 • 27 Nov 2020 om 17:37
  Verstandig mannetje, hou je haaks
 • 27 Nov 2020 om 17:18
  Klinkt verstandig. Kan wel is een laatbloeier zijn a la Ryan Babel.