Oud-FC Twente-speler doet eigen club pijn: ''Maar is leuk voor mij''

5
Oud-FC Twente-speler doet eigen club pijn: ''Maar is leuk voor mij''

Ola John, de man die twee assists gaf, heeft gemengde gevoelens na de overwinning op FC Twente (0-2). Hij is immers groot geworden bij de club uit Enschede.

Over zijn eigen optreden is hij tevreden. John kan zich voorstellen dat dit resultaat voor FC Twente geen fijn begin van het weekend is. "Het was voor mij een lekkere wedstrijd om te spelen'', geeft hij toe voor de camera van FOX Sports. ''Ik kom hier weer thuis en om dat twee assists te geven. Dat is voor mij leuk, maar voor mijn club wat minder."

Op de vraag of het voelde alsof hij zijn eigen club pijn deed, antwoordt hij het volgende. "Ja, natuurlijk. Ik heb hier mijn hele jeugd doorgebracht. Ik ben hier als jonkie gekomen en ook als jonkie weggegaan. Maar ik heb hier de meeste tijd gezeten dus het voelt altijd als mijn club."

 

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 28 Nov 2020 om 10:45
  Wie weet wat er vanavond misschien al besproken is voor komend seizoen met zijn broer en zaakwaarnemer Collins John.
 • 28 Nov 2020 om 09:27
  • Quote van 27 Nov 2020 om 22:44
   Zon Ola John had toch gewoon bij ons moeten spelen in plaats van bij RKC.
  Snap wel dat ze het niet aandurfde. Hij heeft ongelijk bewezen. Nu heel snel via Brama enthousiast maken voor een terugkeer. Kan nog jaren mee omdat zijn talent zo groot is. Is langzaamaan volwassenen en als hij nog fitter word word hij nog beter. Die jongen had het gevoel nog niet klaar te zijn bij Twente daar moet je op in spelen.
 • 27 Nov 2020 om 22:57
  Ikzeg. Ola u heeft met alle respect ons fctwente pijn gedaan, u kreeg ook alle gelegenheid om ons fctwente pijn te doen. Helaas zat er totaal geen vertrouwen in ons fctwente er werd niet gevochten eerlijk gezegd dacht ik oooo dit doen wij fctwente wel even. En deze mentaliteit was ik al bangvoor ,je moet elke wedstrijd benaderen met er op of geen eten mentaliteit. En dat was er vanavond niet. Snel vergeten en laat dit een misverstand wezen
 • 27 Nov 2020 om 22:45
  Vind dat hij al meer heeft laten als een Dervisoglu en zeker een Lamprou. Maar persoonlijk ook begrijpelijk dat hij niet kwam deze zomer, met zijn afgelopen seizoen leek het niet verstandig. Maar hij zag er fit uit vandaag.
 • 27 Nov 2020 om 22:44
  Zon Ola John had toch gewoon bij ons moeten spelen in plaats van bij RKC.
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›