Blijft Hake trainer van FC Utrecht? ''Ik zie het helemaal zitten''

0
Blijft Hake trainer van FC Utrecht? ''Ik zie het helemaal zitten''

Frans van Seumeren is positief gestemd over interim-trainer René Hake. De oud-coach van FC Twente nam begin november de werkzaamheden over van John van den Brom. Van Seumeren zou zelfs bezig zijn met een vaste aanstelling van Hake.

"Ik ben erg blij met de gesprekken met Hake", zei Van Seumeren eerder. "Hij is een soort Erik ten Hag-type. Een man van duidelijkheid, ook naar de groep toe zorgt hij voor duidelijkheid. Hij zit er bovenop. Dus laten we hopen dat het schip weer in de goede koers komt."

Een vaste aanstelling is realistisch. "Als hij het goed doet: waarom niet? Een trainer die een beetje hard is, zou voor deze groep goed zijn. Maar aan de andere kant, ik vind Hake ook een fantastische kerel. Hoe ik hem nu meemaak en wat hij met Jong FC Utrecht gedaan heeft."

Na afloop van het duel tegen Feyenoord (1-1) kwam Hake met een reactie: "Ik heb het niet van hem zelf gehoord, maar als jij zegt dat hij vindt dat ik het goed doe, is dat mooi. Ik zie het ook helemaal zitten om het seizoen af te maken. Maar daar hebben we samen verder nog niet over gesproken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!