John mist FC Twente-fans: ''Dat vind ik eigenlijk wel jammer''

6
John mist FC Twente-fans: ''Dat vind ik eigenlijk wel jammer''

FC Twente verloor vrijdagavond met 0-2 van RKC Waalwijk en Ola John deed zijn oude club pijn met twee assists. De vleugelaanvaller kampte met gemengde gevoelens na de overwinning. 

"Het was voor mij een hele lekkere wedstrijd om te spelen", legt hij uit voor de camera van FOX Sports. "Ik kom hier weer terug thuis en om dan twee assists te geven. Dat is voor mij leuk, maar voor mijn club wat minder. Maar uiteindelijk hebben we verdiend de punten gepakt", constateert John. 

John laat weten dat FC Twente nog altijd 'zijn club' is. "Ik heb hier mijn hele jeugd doorgelopen", blikt hij terug. "Ik ben hier als jonkie gekomen en ook als jonkie weggegaan. Maar ik heb hier de meeste tijd gezeten dus het voelt altijd als mijn club", besluit John.

De buitenspeler deed zijn verhaal ook nog bij NOS. "Het (stadion, red.) voelt als mijn achtertuin, maar jammer natuurlijk dat de fans er niet bij zijn. Het voelt toch wel lekker om hier te spelen, maar nu aan de andere kant. Je mist natuurlijk Vak-P en de rest van het stadion. Toen ik hier vertrok, heb ik nooit mijn afscheid gekregen. Dat vind ik eigenlijk wel jammer", aldus John. 

 

6 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 1 Dec 2020 om 16:38
  • Quote van 1 Dec 2020 om 08:11
   Transfervrij volgend jaar? Mits fit, gewoon doen.
  Ik zeg zeker doen. Is veul meer energie uit te halen
 • 1 Dec 2020 om 08:11
  Transfervrij volgend jaar? Mits fit, gewoon doen.
 • 30 Nov 2020 om 20:56
  Dit soort jongens hebben we nodig. Die elke weekend voor ‘hun’ club willen voetballen. Ola, laat het alsjeblieft zien en kom volgend jaar transfervrij naar huis!
 • 30 Nov 2020 om 19:54
  'Mijn club' schitterend.
 • 30 Nov 2020 om 16:26
  Nu al contact leggen voor komend seizoen en proberen hem naar ons te halen
 • 30 Nov 2020 om 12:03
  Held! Binnenhengelen.