Smal blikt vooruit: ''Het is soms genieten om naar ze te kijken''

1
Smal blikt vooruit: ''Het is soms genieten om naar ze te kijken''

FC Twente neemt het zaterdagavond in de Johan Cruijff Arena op tegen Ajax, de trotse koploper van de Eredivisie. Gijs Smal, die door de blessure van Jayden Oosterwolde waarschijnlijk opnieuw in de basis begint, kijkt uit naar het duel in Amsterdam. 

"Om in de Arena te mogen spelen is altijd fantastisch, maar ik vind De Grolsch Veste ook erg mooi hoor", lacht hij voor de camera van RTV Oost. "Ajax is een erg goede ploeg, dus dat is ook wel een uitdaging en erg leuk om te kijken waar we zelf staan", aldus Smal.

"Ik denk niet dat we daar met angst heen hoeven, want we staan gewoon vijfde en halen prima resultaten", vervolgt hij. "En zij hebben natuurlijk een Champions League-wedstrijd die er aan komt. Maar ze hebben zo'n brede selectie dat ze iedereen met een gelijkwaardige speler kunnen vervangen. We zullen zien hoe ze morgen voor de dag komen", stelt Smal. 

"We moeten nu tegen één van de beste ploegen. Het is soms genieten om naar ze te kijken en er wordt veel gesproken over de weerstand in de competitie", vervolgt de vleugelverdediger over de resultaten van de club uit Amsterdam. "Wij moeten zorgen dat we weerstand bieden en Ajax waar mogelijk kunnen verrassen", besluit Smal optimistisch. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 5 Dec 2020 om 02:33
    Je moet nooit met ontzag voor Ajax naar de Arena gaan, zoals die Smal nu blijkbaar doet. Dan pakt Ajax je compleet in. Gewoon vanaf de start keihard erin gaan en ze kopje kleiner maken! Met die instelling kan je er mogelijk een paar goals tegen hen erin rammen! Go!!!!!
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›