Onana vol lof over FC Twente: ''Ze hebben een hele goede keeper''

0
Onana vol lof over FC Twente: ''Ze hebben een hele goede keeper''

Ajax neemt het zaterdagavond in de Johan Cruijff Arena op tegen FC Twente en dat betekent voor doelman André Onana een weerzien met Kik Pierie en Danilo. De doelman laat weten dat de twee huurlingen het niet makkelijk zullen krijgen. 

"Ze doen het uitstekend", legt hij uit op de website van de club uit Amsterdam. "Het is mooi om tegen hun te spelen, het zijn toch je oude teamgenoten. Maar we gaan het ze wel lastig maken. We zijn er klaar voor", aldus Onana, die dit seizoen sowieso onder de indruk is van de Tukkers.

"Ze doen het echt goed en hebben een hele goede keeper. Dat wordt leuk om tegen hem te spelen", vervolgt hij. "Aan de andere kant moeten we niet teveel denken aan de tegenstander. Ik denk dat we beter zijn en dat moeten we laten zien", beseft Onana, die rekent op een overwinning. 

"Ik verwacht dat we gaan winnen", voorspelt hij. "We spelen wel tegen een zware opponent, maar we weten wat ons te doen staat. We beseffen hoe belangrijk het is om die drie punten hier te houden. Dat wordt een mooie test, ook met het oog op de wedstrijden die gaan volgen", besluit Onana. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›