Wagelaar onthult: ''Rob Boudrie was gewoon bang voor Verbeek''

4
Wagelaar onthult: ''Rob Boudrie was gewoon bang voor Verbeek''

Gertjan Verbeek was in het verleden hoofdtrainer van FC Twente, maar hij werd vanwege de teleurstellende resultaten vroegtijdig op straat gezet door de club uit Enschede. Rene Wagelaar denkt te weten wat de oorzaak is geweest van het ontslag. 

"Ik stond er 100% achter", begint hij bij VoetbalTijd over de aanstelling. "Maar iets minder recht voor de raap en hij was er nog geweest denk ik. Dat heb ik natuurlijk van mensen die er werkten, want hij ging dwars als een olifant door de porseleinkast en dat heeft niet gewerkt", aldus Wagelaar.

"Het ging te snel, te hard, te rechtlijnig. Twintig procent milder en je was er waarschijnlijk nog geweest", voorspelt Wagelaar. "Ze waren bang voor jou. Ze waren bang dat als ze Verbeek tegenspraken dat ze eruit moesten. Boudrie, die zit er nu nog, die was gewoon bang voor je. Die zat achter het bureau te trillen."

Verbeek laat vervolgens weten dat de mensen niet bang voor hem. "Maar daarna heeft Pusic het even mogen doen, daar waren ze niet tevreden over... daarna heeft Gonzalez (Gonzalo Garcia, red.) het mogen doen", blikt hij terug. "Maar iedereen was met elkaar aan het vechten. Een heleboel mensen die 'bevriezen' en doen gewoon helemaal niets meer", vertelt Verbeek over zijn tijd bij FC Twente. 

"Er werd helemaal niets gedaan", vervolgt hij geïrriteerd. "Zelfs de mensen van het onderhoud van het veld zaten gewoon op hun stoel met een kopje koffie te wachten tot ze van Jan van Halst (toenmalig technisch directeur, red.) of van mij te horen kregen wat ze moesten doen. Er was helemaal geen eigen initiatief meer. Alles was lamgeslagen", besluit Verbeek teleurgesteld. 

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 10 Dec 2020 om 17:30
  • Quote van 10 Dec 2020 om 17:13
   Ben dat gedram om die Verbeek een beetje zat
  Idd, een gepasseerd station en heeft er niets van gebakken.
 • 10 Dec 2020 om 17:13
  Ben dat gedram om die Verbeek een beetje zat
 • 10 Dec 2020 om 17:06
  Zo.....rob boudrie word effe te kakken gezet.
 • 10 Dec 2020 om 16:09
  Knorrepot eerste klas!
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›