Jans voorspelt: ''Als je vraagt hoeveel wordt het? Doe maar 0-0''

0
Jans voorspelt: ''Als je vraagt hoeveel wordt het? Doe maar 0-0''

Feyenoord neemt het woensdagavond in eigen huis op tegen PEC Zwolle en FC Twente-trainer Ron Jans hoopt dat zijn oude club een puntje pakt in De Kuip. Hij denkt dat de ploeg van trainer John Stegeman wel een kans heeft op een resultaat. 

"Ja, dat denk ik wel", vertelt hij op de website van RTV Oost. "Hoewel het lijkt alsof Feyenoord een nieuw gevoel heeft, met een wat bredere selectie, meer aanvallers, mensen van blessures terug en een nieuwe spits. Als ik de toto moest invullen dan zou ik een 1 invullen, maar als je vraagt hoeveel wordt het? Doe maar 0-0. Ik ben trainer van Twente, maar ik hoop echt altijd dat PEC het goed doet hoor", aldus Jans.

De oefenmeester van de club uit Enschede bewaart goede herinneringen aan de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle in 1981. De linksbuiten maakte die middag een hattrick. "Ik heb drie seizoenen achter elkaar 11, 12 en 13 doelpunten gemaakt", blikt hij terug. "Daar zaten vaak een vrije trap en een strafschop tussen, maar dat is niet slecht voor een buitenspeler", besluit Jans over zijn eigen statistieken.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 28 januari 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›