Streuer kritisch: ''We lopen behoorlijk achter bij andere clubs''

1
Streuer kritisch: ''We lopen behoorlijk achter bij andere clubs''

FC Twente heeft al jarenlang problemen met de velden op het trainingscomplex in Hengelo. Ook voor trainer Ron Jans en technisch directeur Jan Streuer is het een van de mankementen van de club. Volgens Streuer denkt FC Twente na over een nieuwe locatie.

"Het zou heel goed zijn als Paul van der Kraan zich gaat bezighouden met de trainingsaccommodatie, ook als hij na september zijn taak als algemeen directeur heeft neergelegd", stelt Streuer in gesprek met Voetbal International. "Paul heeft destijds bij Vitesse ook de totstandkoming van het centrum op Papendal begeleid. Ik weet nog dat de de Russen langskwamen en direct een verdieping erbij op gooiden."

Streuer heeft wel een idee hoe het opgelost kan worden. "Wellicht is het een optie voor FC Twente de eerste selectie te verhuizen naar een nieuwe accommodatie en het complex in Hengelo te gebruiken voor de opleiding met Heracles Almelo."

"Het wordt hoog tijd dat we daarmee concreet verder komen", gaat Streuer verder. "De discussie wordt al jaren gevoerd en we lopen behoorlijk achter bij andere clubs", zegt de technisch directeur van de Tukkers met een kritische blik.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Jan 2021 om 10:53
    Heeft streuer hiermee een eerste stap gezet richting het diekman? Of......
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›