Drommel over zomerse transfer: ''Hoef niet per se naar Ajax''

0
Drommel over zomerse transfer: ''Hoef niet per se naar Ajax''

Joël Drommel keepte op 5 december 2020 een geweldige wedstrijd tegen Ajax en gaf eerder al aan dat hij graag naar de Amsterdammers zou vertrekken. De 24-jarige goalie laat echter weten dat hij ook openstaat voor andere clubs.

"Ik kwam natuurlijk net van het Nederlands elftal, toen heb ik een aantal prima wedstrijden gespeeld en dan kom je zelf veel in de media", zegt Drommel voor de camera's van ESPN. "Maar met die aandacht ga ik alleen maar goed mee om."

Drommel erkent dat hij veel kijkt naar collega André Onana van Ajax. "Hij is natuurlijk een erg goede keeper en wel een keeper waar ik erg veel naar kijk. Hij doet het fantastisch bij Ajax", vervolgt Drommel, die denkt dat hij nog niet op hetzelfde niveau zit. "Ik denk dat ik zeker nog kan groeien als speler en keeper. Ik kan nog progressie maken."

Het contract van de doelman loopt na dit seizoen af, maar er zit een optie in het contract die gelicht gaat worden. Drommel erkent dat het nog niet helemaal rond is. "Nee, dat is nog niet gebeurd. We zijn nog steeds in gesprek, maar de club en ik weten wel dat ik graag een stap wil maken. Ik heb ambities natuurlijk om op een nog hoger niveau te spelen en dan kan ik me nog meer ontwikkelen."

Waar Drommel eerder aangaf graag naar Ajax zou willen vertrekken, kijkt hij daar nu anders naar. "Ik hoef niet per se naar Ajax, dat maak jij ervan", lacht hij. "Het is een goede club, maar ik sluit andere clubs zeker niet uit. Ik laat het allemaal op me afkomen en zie na het seizoen wel wat er gaat gebeuren. Ik focus me op FC Twente”, besluit Drommel op de website van ESPN. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!