Zerrouki wil weer stunten tegen Ajax: ''Het is zeker speciaal''

0
Zerrouki wil weer stunten tegen Ajax: ''Het is zeker speciaal''

Voor Ramiz Zerrouki was het de afgelopen week een erg fijne week. De 22-jarige middenvelder mocht tegen FC Emmen in de basis beginnen en lijkt ook tegen Ajax te mogen beginnen na zijn goede wedstrijd en de blessure van Wout Brama.

"Het was zeker een goed begin, maar niet alleen voor mij maar voor het hele team, denk ik", zegt Zerrouki in gesprek met FC Twente TV. "We hebben een goede overwinning geboekt, dat geeft alleen maar vertrouwen."

De middenvelder heeft meegekregen dat er veel positieve geluiden vanuit de achterban kwamen over zijn spel tegen FC Emmen. "Je krijgt het wel mee en krijgt het doorgestuurd. Het is natuurlijk leuk, maar de knop moet snel weer om. Zolang het positief is, geeft het echter veel vertrouwen."

Zerrouki kwam op 16-jarige leeftijd over van Ajax, dus voor hem is het komende donderdag ook een speciaal duel. "Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam, dus het is zeker speciaal. En voor mij persoonlijk het mooiste duel om te spelen", vervolgt Zerrouki, die verwacht dat Ajax wel 'wraakgevoelens' heeft. "Zij komen hier wel naartoe om wraak te nemen, maar wij zouden het heel lekker vinden om twee keer te winnen van Ajax. Het zal een zware wedstrijd worden, maar we moeten ons van onze beste kant laten zien."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 28 januari 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›