Jans vreest: ''Ik denk dat zij er zondag niet bij zullen zijn''

3
Jans vreest: ''Ik denk dat zij er zondag niet bij zullen zijn''

Ron Jans maakt zich zorgen om Vaclav Cerny en Jayden Oosterwolde. Het duo raakte in het duel met Ajax (1-3) geblesseerd en het ziet er niet goed uit. 

"We weten nog niet wat er aan de hand is, we moeten de scan afwachten, maar we maken ons wel zorgen", aldus Jans bij Tubantia, doelend op Cerny. De aanvaller moest al na vijf minuten het veld ruimen. 

Ook voor de camera van ESPN kan Jans nog geen uitsluitsel geven. "Dat is afwachten, maar ik denk dat beide spelers er zondag niet bij zijn en misschien nog wel langer. Maar dat moeten we afwachten."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 15 Jan 2021 om 09:49
  Hoezo spreekt Leon van verdiend verloren zo superieur was Ajax nou ook weer niet! Ik had een 3-3 stand eerder verdiend gevonden over 90 min gezien. Alleen.dat ze het in 90 seconden weggeven is wel een kwalijke zaak!
 • 15 Jan 2021 om 08:03
  • Quote van 15 Jan 2021 om 07:50
   Anders moeten we wellicht een nieuwe buitenspeler erbij huren, Zou niet weten wie.
  En een goede linksback want Jason is 10 klassen beter dan Smal op dit moment. Ik wil Smal niet afzeiken maar kan gewoon nog niet aanhaken, dat zag je gisteren ook een paar keer. En verder ondanks zijn goede statistieken zie ik liever Dumic dan Piri in de basis , want zoals gisteren komt het op de laatste minuten aan op fysieke kracht en non nonse verdedigen. Want vind Piri gisteren opzichtig in de fout gaan vallen moeten gewoon het stadion uit, en die Huntelaar moet gewoon ff duidelijk gemaakt worden door een fysiek figuur als Dumic vanaf minuut één door keiharde beuk of tackle en te zeggen kom maar Huntelaar ik lust je rauw . Maar Piri vind ik soms zo fysiek zwak ....dat is het enige Smal en Piri de rest is prima zo en ben ik ondanks de neder ook Aag nog steeds trots op onze club. Kijk wat een eigen jeugd er op het laatst instaan. Nee laat Streuer en Jans maar schuiven, verder wens ik Cerny en Oosterwolde heel veel sterkte toe en dat het maar mee mag vallen. En in het slechtste geval toch kijken om goede back te huren en nog iets in de aanval er bij huren. Want veel jongens uit de jeugd zijn er fysiek nog niet aan toe, om steeds in de basis te starten.
 • 15 Jan 2021 om 07:50
  Anders moeten we wellicht een nieuwe buitenspeler erbij huren, Zou niet weten wie.
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›