FC Twente-fans laten kassa rinkelen: ''Een prachtig startbedrag''

2
FC Twente-fans laten kassa rinkelen: ''Een prachtig startbedrag''

Paul van der Kraan hoopt dat de FC Twente-supporters ook in de tweede seizoenshelft weer kunnen genieten van een broodje Twenteham. De algemeen directeur beseft dat de 'IkMisOe' Matchdaypakketten in de eerste seizoenshelft een groot succes waren. 

"Duizenden supporters hebben genoten van ruim 20.000 broodjes Twenteham. De tweede seizoenshelft willen we de actie voortzetten", schrijft hij in zijn nieuwsbrief. "Door de verlengde lockdown moeten we daar deze maand nog vanaf zien, maar vanaf februari hopen we het IkMisOe Matchdaypakket zeker weer in te zetten. Zodra hier meer over bekend is, informeren we de supporters via de bekende kanalen."

Van der Kraan laat tevens weten dat de laatste trekking van de 'Trots op onze Veste loterij' volgt op woensdag 27 januari. "Dan gaat de hoofdprijs eruit, een Volkswagen Polo die beschikbaar is gesteld door Huiskes-Kokkeler. Loten zijn nog steeds te koop via de website. Ik durf nu al te zeggen dat de loterij een prachtig succes is, meer dan 15.500 loten zijn er tot nu toe verkocht en dat levert de stichting ‘Onze Veste’ een prachtig startbedrag op voor het onderhoud van De Grolsch Veste", besluit de bestuurder trots. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Jan 2021 om 22:45
    Ik zie niet af van compensatie, uit principe. Maar heb net 4 kaarten gekocht. Draag ik toch mijn steentje bij.
  • 15 Jan 2021 om 22:11
    waar kan je loten kopen?
Saturday 6 March 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›