Streuer reageert: ''Dat had Paul van der Kraan mij niet verteld''

1
Streuer reageert: ''Dat had Paul van der Kraan mij niet verteld''

FC Twente staat na zestien competitiewedstrijden op een zevende plek en Jan Streuer roemt de inbreng van trainer Ron Jans. De technisch directeur weet echter ook dat de Tukkers vlak voor zijn komst al in verregaande onderhandelingen waren met Alexander Zorniger. 

"Potverdorie, ja... Ik zal je eerlijk zeggen: Paul van der Kraan had mij niet verteld dat FC Twente al zover was met een trainer, anders was ik zeker met hem in gesprek gegaan", legt hij uit in gesprek met Voetbal International. "Maar verder heb ik nergens spijt van. Wij moesten echt een ervaren trainer hebben, die goed kan omgaan met spelers en die goed kan communiceren", blikt Streuer terug.

"Nou, dan ligt de voorkeur bij een Nederlandse trainer. Ik heb nooit met Ron Jans samengewerkt, maar ik had direct een goed gevoel bij hem", vervolgt hij enthousiast. "En eigenlijk bij iedereen binnen FC Twente. Mij was verteld dat de sfeer zo slecht was en dat allerlei mensen ontevreden waren. Maar ik kwam alleen maar superpositieve mensen tegen", besluit Streuer tevreden. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Jan 2021 om 10:45
    Jans....die naam werd door velen hier al vaker geopperd. Was echt een gouden greep omdat hij gewoon open en eerlijk is en tevens een People manager.....
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›