Ten Voorde: ''Als hij normaal doet krijgt hij echt een mooie club''

1
Ten Voorde: ''Als hij normaal doet krijgt hij echt een mooie club''

Danilo speelde voor de winterstop een fantastisch seizoen. Een tiental goals, een handvol assists en op technisch vlak bewees hij zeer vaardig te zijn. Na de winterstop speelt hij vooralsnog niet goed, ook niet afgelopen weekend tegen FC Groningen.

Clubwatcher Leon ten Voorde snapt de frustratie van zowel de voetballer, als de staf van FC Twente. "Hij was niet blij toen hij van het veld af kwam. Maar misschien was hij boos op zichzelf. Nog nooit heeft Jans individueel spelers aangepakt, maar voor het eerst dit seizoen was hij kritisch op spelers. Jans zei: 'ik ga nog wel even met hem zitten.' En ik snap dat. Hij mocht terug naar Brazilië en krijgt wat privileges, die hebben ze laten gaan met het risico dat hij tegen Emmen niet kon spelen", weet Ten Voorde bij De Ballen Verstand

Een samenloop van teleurstellingen kan de reden van zijn mindere spel zijn. "Dan komt hij terug van Brazilië, dan speelt hij niet terwijl hij vindt dat hij moet spelen. Dan maakt op woensdagavond Giakoumakis (VVV Venlo red.) vier goals, die staat opeens op zestien goals. Dan hoort hij dat Ajax Haller koopt en daar is hij best wel teleurgesteld over. Dan moet hij tegen Ajax en maakt hij geen goal en krijgt hij maar één kans, moet er na een uur vanaf."

Het resultaat van zijn teleurstellingen? "Dan speelt hij tegen FC Groningen een draak van een wedstrijd. Dan snap ik wel dat een staf zegt: 'We hebben jou naar Brazilië laten gaan, maar als dit is wat we terug krijgen van jou.' Als hij normaal gaat doen, hij maakt twintig goals, dan krijgt hij echt een mooie club."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Jan 2021 om 18:21
    Dit vind ik nou eens een keer goed geschreven van l.t.v.
Saturday 6 March 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›