''Is hij dan wel klaar om een stap naar FC Twente te maken?''

3
''Is hij dan wel klaar om een stap naar FC Twente te maken?''

FC Emmen verloor woensdag in de strijd om de KNVB Beker met 1-2 van SC Heerenveen en Kenneth Perez en Ronald de Boer hebben zich (opnieuw) geïrriteerd aan de zwaarlijvige spelers van de thuisclub. Perez neemt het ook trainer Dick Lukkien kwalijk. 

"Ik heb Lukkien best wel hoog zitten, maar hij blijft accepteren dat spelers overgewicht hebben", vertelt de voormalig profvoetballer bij ESPN. "Is hij dan wel klaar om een stap naar bijvoorbeeld FC Twente of sc Heerenveen te maken? Hij blijft het gewoon accepteren. Misschien heeft hij geen keus, maar iedereen moet gewoon fit zijn", vervolgt Perez over de hekkensluiter van de Eredivisie. 

Ronald de Boer vult hem aan.  "Ik verwonder me daar ook elke dag over", reageert hij. "Als ik me een tijdje kwaad maak, heb ik ook weer een fit lichaam. Je bent verdomme prof, je wordt ervoor betaald", vervolgt De Boer geïrriteerd. Perez spreekt sowieso van een 'abominamele wedstrijd' in Emmen. "Sergio Peña en Joey Veerman zijn gewoon goede spelers, maar de rest... Die Henk Veerman, even serieus: hij doet minder dan Messi en hij is een stúk minder dan Messi."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Jan 2021 om 16:21
    Als alles tegen zit werkt alles tegen je. Zie die trainert vorig seizoen bij ons. Waar is die waslap eigenlijk gebleven? Van de steun trekken?
  • 21 Jan 2021 om 15:13
    ik had lukkien ook wel hoog zitten. maar dit jaar maakt het toch een aangeslagen indruk. en denk niet dat ze het gaan redden maar hoop ook dat ron jans minimaal 5 jaar blijft
  • 21 Jan 2021 om 14:56
    Eens, ik begrijp dat ook niet
Saturday 6 March 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›