FC Twente hoopt op Narsingh tegen VVV: ''Vrijdagmorgen gekeurd''

4
FC Twente hoopt op Narsingh tegen VVV: ''Vrijdagmorgen gekeurd''

FC Twente probeert Luciano Narsingh speelgerechtigd te krijgen en wel zo snel mogelijk. Dit weekend spelen de Tukkers tegen VVV Venlo en daar moet de vleugelspeler al bij zijn.

Leon ten Voorde weet dat dat een lastige kluif kan betekenen. "Dat betekent dat alle papieren vrijdagmiddag om 12.00 uur bij de KNVB moeten zijn. Nadat FC Twente en Feyenoord woensdag al een akkoord bereikten, kwamen de Enschedeërs donderdagavond tot overeenstemming met de 30-jarige rechterspits, die voor de rest van het seizoen wordt gehuurd", schrijft hij in de TC Tubantia.

Ten Voorde weet dat hij morgen gekeurd wordt. "Narsingh wordt vrijdagmorgen gekeurd. Als de 19-voudig international de medische test goed doorstaat sluit hij zaterdag op de afsluitende training aan bij de groep, zodat hij een dag later beschikbaar is voor het treffen met VVV."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 21 Jan 2021 om 23:51
  Welkom bij de mooiste club van NL.
 • 21 Jan 2021 om 22:59
  Zou mooi zijn dat hij wedstrijd fit is om te kunnen spelen zondag tegen vvv. Ik ga er niet vanuit dat hij een basis plaats gaat krijgen met 1 training in zijn benen bij fctwente. Zondag zal de basis het zelfde zijn als in Groningen met afwachten hoe het met ebu gaat of hij kan spelen met zijn enkel blessure. Mocht hij niet kunnen spelen is de optie van de 2 de helft in Groningen niet echt geslaagd geweest. Hopelijk komen de trainers met de juiste speler op de juiste plekken. En is zerrouki ook een speler die rechtsback kan spelen .
 • 21 Jan 2021 om 22:13
  Top nieuws. Hoewel hij een ander type speler is dan cerny zou ik zo geen beter haalbare optie weten.
 • 21 Jan 2021 om 21:41
  Mooi zo.
Saturday 6 March 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›