Perez verbaasd: ''Hoe oud is hij eigenlijk? Is hij maar dertig?''

1
Perez verbaasd: ''Hoe oud is hij eigenlijk? Is hij maar dertig?''

FC Twente versterkte zich vorige week met Luciano Narsingh. Kenneth Perez is benieuwd hoe de Feyenoord-huurling het gaat doen in Enschede. De oud-speler van FC Twente heeft zijn twijfels over Narsingh.

"Het is niet mijn type speler. Hij is mij te blind", zegt Perez bij Voetbalpraat op ESPN. "Maar hij heeft een groot wapen, of had: hij is bloedsnel. Maar dat is hij volgens niet meer. Dat is een gigantische kracht en daar worden heel veel clubs toch door verblind. Ik heb liever iemand die ook omhoog kijkt, die ook zelf kan scoren en dat doet hij ook niet veel. Het is niet mijn type speler."

Perez vond Narsingh bij Feyenoord geen indruk maken, maar wellicht biedt FC Twente uitkomst. "Misschien dat hij daar wel de vrijheid voelt. Hoe oud is hij eigenlijk? Dertig jaar? Is hij maar dertig? We doen nu net alsof dat hij moet stoppen als het nu bij FC Twente niet lukt. Maar er zijn altijd wel clubs. Hij heeft een mooi CV. Hij heeft weet ik veel hoeveel keer voor het Nederlands elftal gespeeld."

Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad snapt dat Feyenoord de aanvaller heeft verhuurd. "Een grootverdiener die niet of nauwelijks inviel. Bovendien hebben ze nu meer opties", aldus Gouka.

Narsingh zou bij Feyenoord maar liefst 1,4 miljoen euro per jaar verdienen. Perez vraagt zich af of FC Twente een groot deel van het salaris voor haar rekening neemt. Volgens FC Twente-wachter Leon ten Voorde van TC Tubantia klopt het bedrag niet, zo baseert hij zich op gesprekken met technisch directeur Jan Streuer. "Ik denk dat ze allemaal heel veel water bij de wijn hebben gedaan", aldus Ten Voorde.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Jan 2021 om 18:33
    Perez net als Bruggink vervelend ventje ook nooit echt positief over Twente, maar nog wel ff flink de zakken gevuld hier.
Saturday 6 March 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›