Van Wissing: ''Denk dat het eerder negatief uitpakt voor FC Twente''

2
Van Wissing: ''Denk dat het eerder negatief uitpakt voor FC Twente''

Tijmen van Wissing denkt dat het voor FC Twente niet gunstig is dat Feyenoord woensdag werd uitgeschakeld in de KNVB Beker. De clubwatcher van de Tukkers denkt wel dat FC Twente een goede kans maakt tegen Feyenoord.

"Ik weet niet of die wedstrijd heel veel invloed heeft. Ik denk dat het eerder positief uitpakt, dan dat ze daar daadwerkelijk last van hebben qua zelfvertrouwen. Ik denk dat het eerder negatief uitpakt voor FC Twente. Maar ik denk dat FC Twente over het algemeen een goede kans heeft, tegen dit Feyenoord", aldus Van Wissing bij de Oosttribune.

Ook Jan van Staa kijkt uit naar de wedstrijd van zondag. "Ik verwacht een heerlijke wedstrijd, allebei de ploegen zullen voor de winst willen gaan. Normaal gesproken zijn dit affiches om van te smullen, met toeschouwers en volle stadions, laten we eerlijk zijn. Die bekerwedstrijd is Feyenoord alweer vergeten. Het gaat nu om een grote wedstrijd uit bij FC Twente, wat gewoon een lastige ploeg is om tegen te spelen."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 21 Feb 2021 om 11:04
  • Quote van
   Deze quote is verwijderd.
  Ikzeg. Mu. U begrijpt het gelukkig ook. Ook dat laatste is altijd het veld te betreden om te winnen. Welke club je ook tegen komt. Er op of geen eten mentaliteit.
 • 20 Feb 2021 om 18:16
  Mooi gesproken. Doen we precies niks mee
Saturday 13 March 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›