Marsman na 'foutenfestival': ''Gelukkig kan Marcos goed keepen''

0
Marsman na 'foutenfestival': ''Gelukkig kan Marcos goed keepen''

Na het 2-2 gelijke spel van Feyenoord in Enschede zag doelman Nick Marsman, die een groot verleden heeft bij de Tukkers, dat zijn ploeg bij wijlen zeer slecht speelde.

"Zeker in de eerste helft waren we extreem slordig. Ik weet niet waar het precies aan lag, maar volgens mij ging bijna alles fout wat fout kon gaan. Het was een foutenfestival. Ik ken onze kwaliteiten en we weten dat we goed kunnen spelen, maar als je zo begint dan weet je dat het heel moeilijk gaat worden. De rest van de eerste helft was ook niet goed. Pas in de tweede helft lieten we bij vlagen zien wat we kunnen", weet Marsman in gesprek met ESPN.

"Zeker na de nederlaag in Heerenveen wilden we hier graag een overwinning behalen." Zelf was hij ook niet tevreden, bijvoorbeeld bij de kans van Narsingh had hij meer kunnen doen. "Ik had in de tweede helft nog wat hachelijke momenten. Dat was absoluut niet goed. Ik had verwacht dat de bal verder zou doorstuiteren, maar hij bleef hangen. Gelukkig kan Marcos (Senesi, red.) ook goed keepen."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!