Feyenoord 'weggespeeld': ''Hadden hem ook kunnen verliezen''

0
Feyenoord 'weggespeeld': ''Hadden hem ook kunnen verliezen''

Jens Toornstra hielp Feyenoord zondagmiddag hoogstpersoonlijk terug in de wedstrijd tegen FC Twente met een knappe aansluitingstreffer. Toch was de middenvelder na afloop niet tevreden over gelijkspel (2-2) in de Grolsch Veste. 

"Van onze kant was vooral de eerste helft heel matig en word je overrompeld. Als je dan ook nog reactievoetbal speelt in plaats van te anticiperen, word je weggespeeld. Ik weet niet waar het aan lag. Er was gewoon geen energie, wat je wel probeert op te trommelen, maar het was gewoon heel lastig vandaag", weet hij in gesprek met ESPN.

Toornstra weet dat Feyenoord ook op een veel grotere achterstand had kunnen staan. "In de tweede helft maken we ook nog fouten en dat mag gewoon niet op dit niveau. Nick (Marsman, red.) houdt ons in de wedstrijd, anders hadden we hem ook nog kunnen verliezen."

Toornstra speelde persoonlijk goed en scoorde een schitterende goal. "De bal viel voor mijn voeten en hij ging er lekker in. Maatje 46, hè. Daarna gingen we voor mijn gevoel iets rustiger voetballen en kwamen we iets meer onder de druk vandaan. Maar het was al met al veel te weinig wat we vandaag brachten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!