VIDEO'S | Drommel verklapt: ''Ben wel gebeld door Anderlecht''

1
VIDEO'S | Drommel verklapt: ''Ben wel gebeld door Anderlecht''

FC Twente-doelman Joël Drommel was maandagmiddag vanaf 16:00 uur te gast bij de talkshow van Voetbal International. Hij vertelde onder andere over zijn contract bij de club uit Enschede. 

"Dat optiejaar gaan we hoogstwaarschijnlijk lichten, maar het is wel de bedoeling om komende zomer een volgende stap te maken", aldus Drommel, die nog niet weet waar zijn toekomst ligt. "Er speelden wel wat dingen, maar of dat echt concreet was, weet ik niet. Ik ben 24, ik wil blijven spelen en me blijven ontwikkelen. Dat moet als eerste keeper zijn. Het hele plaatje moet perfect zijn", legt hij uit. 

Drommel liet tevens weten dat hij Anderlecht vorige zomer interesse toonde. "Ik ben gebeld door de technisch directeur", blikt hij terug. "Hun keeper zou misschien naar Ajax gaan, maar dat ging niet door. Het was uiteindelijk goed om bij Twente te blijven, denk ik. We stopten al in maart met het seizoen, dus ik had al een tijdje niet gespeeld. Ik heb het naar mijn zin bij Twente. De Belgische competitie is wel een optie. Je ziet dat Noa Lang ook heel erg groeit daar", besluit Drommel. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Feb 2021 om 18:20
    Denk dat de bundesliga een mooi podium voor hem kan zijn!
Saturday 13 March 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›