''Narsingh kan één ding niet doen, maar tóch doet hij het wel''

1
''Narsingh kan één ding niet doen, maar tóch doet hij het wel''

Leon ten Voorde vond dat er veel opmerkelijke momenten waren in de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord (2-2). De clubwatcher laat weten dat het doelpunt van Danilo, die lang droog stond, daardoor niet meer opvallend was.

''Het gekke is, normaal gesproken als een spits negen wedstrijden droog staat en hij maakt dan een goal, dan denk je wel voor de krant: ik ga met die jongen praten, daar zit een verhaal in. Alleen die wedstrijd was zo absurd, zoveel dingen gebeurden daar. Die goal van Danilo na negen duels was geen thema meer'', geeft Ten Voorde aan in de podcast de Ballen Verstand van TC Tubantia

Hij vervolgt dat er aan beide kanten veel misging. ''Het was een amusant vermakelijk foutenfestival. Een chaotisch foutenfestival, waarin de gekste dingen gebeurde. Waar blunders bloopers werden. Spelers van Feyenoord die ballen over twee meter verkeerd aannemen.''

''Een ingooi van Feyenoord en Marsman wil een bal aannemen, maar maait er overheen waardoor Narsingh voor één speler komt en die kan alles doen, maar een ding niet en dat is tegen Senesi aanschieten, maar tóch doet hij het wel'', aldus Ten Voorde, die ook aan Twentse zijde de nodige fouten zag.

''De gelijkmaker was een foute terugspeelbal van Roemeratoe vanuit het niets. Dumic glijdt onhandig, wat niet nodig is. Drommel kwam al uit de goal rennen, waarom eigenlijk? Ja, er ging zoveel mis. Maar daardoor was het wel vermakelijk en spannend. Bij FC Twente hebben ze zich wel heel erg voor de kop geslagen dat ze die wedstrijd niet hebben gewonnen. Je had echt met 3-1 of 4-1 van dit Feyenoord moeten winnen'', besluit hij.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Feb 2021 om 21:29
    Intelligentie ten top weer lul ten Voorde, schenk wat aandacht aan die kut mongool Tom Egbers , kaart het aan bij je zogenaamde vrienden van de landelijke pers, of moet je de hand boven zijn rot koppie houden?
Saturday 13 March 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›