Drommel baalt: ''Berghuis schiet laatste tijd alleen maar links''

0
Drommel baalt: ''Berghuis schiet laatste tijd alleen maar links''

In een spektakelstuk speelde FC Twente zondag gelijk tegen Feyenoord. Joël Drommel zag vanuit het doel dat de wedstrijd enorm spannend was voor de thuisblijvers.

In gesprek met RTV Oost blikte hij terug op de wedstrijd. "We hadden een hele goede start, maken twee goals. Dan is het heel jammer dat de 2-1 valt, dan krijgen zij weer hoop. Dan krijgen we twee honderd procent kansen in de tweede helft. Die moeten er gewoon in en dan maak je de wedstrijd dood."

"Ik denk dat wij moeten leren om wedstrijden dood te maken", concludeert hij daarom ook. "Wij hebben vaker dit jaar gehad dat je wedstrijden laat liggen of punten laat liggen waar je die kan pakken. Dat moeten we nog leren, maar ik ben positief. We moeten gewoon doorgaan."

Feyenoord kwam uiteindelijk langszij via een penalty van Berghuis. Drommel baalde daarvan. "Ik vond zelf dat ik sneller naar die bal kon gaan. Dario maakte een sliding maar misschien had ik er ook bij gekund. Ik baal ook van die penalty. De laatste tijd schiet Berghuis alleen maar links, keihard. Ik dacht: ik ga daar voor, maar schiet hij hem in die andere hoek."

De laatste weken presteert FC Twente goed en dat biedt hoop voor de komende tijd. "We hebben de smaak weer te pakken. We hebben best een moeilijk programma gehad de afgelopen weken en nu komt er een hele mooie wedstrijd aan zaterdag", kijkt Drommel vooruit naar de derby tegen Heracles.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!