Narsingh bood excuses aan in kleedkamer: ''Hij zei sorry''

1
Narsingh bood excuses aan in kleedkamer: ''Hij zei sorry''

FC Twente wist zondagmiddag niet te winnen van Feyenoord. In de Grolsch Veste werd het 2-2. Verdediger Gijs Smal baalt van deze uitslag en weet dat er meer ingezeten had voor de Tukkers.

"Je baalt dat je die wedstrijd niet winnend weet af te sluiten", zo vertelt Smal bij VoetbalTijd. "Je staat 2-0 voor en dan denk je dat er niets aan de hand is en dan scoort Feyenoord uit het niets de 2-1. Door een fout van je eigen team wordt het ook nog 2-2. Dan ga je wel met een zuur gevoel de kleedkamer in."

Tafelgast Rene Wagelaar schrok van de vroege voorsprong van FC Twente. "Het was in no-time 2-0. Ik dacht: dit kan nog wel eens meer gaan worden. Maar Gijs heeft gelijk: daarna geven ze het onnodig weg. Want als Narsingh er nog één in legt, dan is het gebeurd."

Luciano Narsingh had genoeg kansen op een treffer, maar wist uiteindelijk geen doelpunten te maken. "Hij is belangrijk bij de twee goals, dus wat dat betreft kan je niet boos op hem zijn", meent Smal. "Maar hij zei wel sorry tegen de groep. Dat had van mij niet perse gehoeven."

Wie wel wist te scoren was Danilo. Het was voor de Braziliaans spits al weer even geleden dat hij een doelpunt wist te maken. "Hij leeft van goals. Als je dan een paar wedstrijden droog staat, dan is het wel erg lekker als je er weer één in weet te schieten", aldus Smal.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Feb 2021 om 20:43
    Gijs doet het echt goed de laatste tijd ! Complimenten naar hem:)
Saturday 6 March 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›