Gilissen: ''Snap dat die spelers voor FC Twente hebben gekozen''

1
Gilissen: ''Snap dat die spelers voor FC Twente hebben gekozen''

FC Twente en Heracles Almelo hebben sinds afgelopen zomer weer een gezamenlijke jeugdopleiding. Heracles Almelo plukt daar in het eerste seizoen sinds de hernieuwde samenwerking nog niet de vruchten van.

De Almeloërs wisten alleen Rohat Agca te overtuigen, terwijl spelers als Jayden Oosterwolde, Mees Hilgers, Casper Staring, Max Bruns en Daan Rots voor FC Twente kozen. Technisch directeur Tim Gilissen van Heracles Almelo maakt zich niet direct zorgen.

"Ik snap dat die spelers voor Twente hebben gekozen. Zij hebben jarenlang in de jeugdopleiding gezeten die het predicaat Twente heeft gedragen", zegt Gilissen in de Volkskrant. "Ik heb er alle vertrouwen in dat het verschil in de komende jaren wordt rechtgetrokken."

Gilissen verwacht in de toekomst met FC Twente te moeten strijden om talent. "We doen het samen, maar ergens ben je ook elkaars grootste concurrent", weet hij. "Wij gaan uit van onze eigen filosofie en het is uiteindelijk de speler die beslist: kiest hij voor het beste verhaal, meeste perspectief of de hoogste aanbieding?"

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Mar 2021 om 16:55
    hahaha
    8 van de 10 kiezen toch twente
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›