FOTO | FC Twente-spits Danilo krijgt heerlijke kaart in FIFA 21

0
FOTO | FC Twente-spits Danilo krijgt heerlijke kaart in FIFA 21

Danilo Pereira Da Silva beschikt sinds dinsdag over een hele goede kaart in het speltype Ultimate Team in FIFA 21. De spits van FC Twente heeft een flinke upgrade gekregen.

De oorspronkelijke kaart van Danilo heeft een rating van 65, maar de nieuwe kaart die EA dinsdag gelanceerd heeft is een stuk beter. Er zijn drie Eredivisie-kaarten toegevoegd, die via doelstellingen vrij te spelen zijn. De nieuwe kaart van Danilo heeft een rating van 85.

Naast Danilo kregen ook Philipp Max (PSV) en Mats Köhlert (Willem II) een speciale kaart. Naast Köhlert beschikken alleen Arjen Robben, Antony, Dusan Tadic en Sean Klaiber over een speciale kaart, die een hogere rating hebben dan Danilo, in Ultimate Team.

Danilo is de enige FC Twente-speler met een speciale kaart. De Braziliaan werd nog niet opgenomen in het Team of the Week, ondanks zijn goede prestaties dit seizoen bij FC Twente. Eran Zahavi, Teun Koopmeiners (2x), Sébastien Haller, Denzel Dumfries, Antony, Donyell Malen, Mohammed Kudus, Davy Klaassen, Myron Boadu, Georgios Giakoumakis (2x), Bryan Lissen, Reza Ghoochannejhad en Rai Vloet kregen dit seizoen al wel een 'inform'.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Twentefans.nl (@twentefans)

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›