Heubach teleurgesteld: ''Ik had meer verwacht van FC Twente''

1
Heubach teleurgesteld: ''Ik had meer verwacht van FC Twente''

FC Twente speelde zaterdagavond in de Twentse derby met 2-2 gelijk op bezoek bij Heracles Almelo. Nico-Jan Hoogma was zowel speler van FC Twente als van Heracles en zag geen sprankelende wedstrijd in Erve Asito.

"Ik vond het een heel saaie wedstrijd", steekt Hoogma van wal bij VoetbalTijd. "Dit paste misschien ook wel in de huidige tijd waarin we leven. Eigenlijk is het gewoon saai om naar te kijken. Dan zie je maar hoe belangrijk supporters zijn. Dat werd nu wel extra duidelijk, vond ik. Supporters horen bij voetbal, maar al helemaal bij de derby."

De spelers werden voor de wedstrijd nog wel even opgejut, zag ook Hoogma. "Dat is ludiek en leuk van beide kanten. Dat is ook het maximale wat die jongens kunnen doen", vervolgt de directeur topvoetbal bij de KNVB. "Maar aan alle kanten mis je de mensen. Je ziet bij zo'n fieldlab al dat het gelijk heel anders wordt."

Ook René Wagelaar kon niet genieten van deze derby. "Twee keer had ik een moment dat ik dacht: 'nu wordt het leuk'. Dat was twee keer over na die snelle goals. Maar ik vond het een heel matige wedstrijd. Het leek alsof ze dachten: We mogen niet verliezen", zegt Wagelaar, die bijval krijgt van Jeroen Heubach. "Ik viel bijna in slaap. Ik had misschien ook wel meer verwacht van FC Twente. Normaal zetten ze veel meer druk, nu was het te afwachtend", besluit Heubach.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Mar 2021 om 18:47
    Ben het niet helemaal met Heubach eens vond dat Heracles er ook kort op zat als twente dan snel druk wil zetten gaat het er al snel rommelig uit zien omdat van beide kanten er geen tijd is om te controleren.
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›