Kans op skyboxarrangement bij nieuwe #IKMISOE Matchdaypakketten

1
Kans op skyboxarrangement bij nieuwe #IKMISOE Matchdaypakketten

FC Twente start donderdagmiddag opnieuw met de verkoop van de #IKMISOE Matchdaypakketten. In samenwerking met de supportersverenigingen en enkele sponsoren is bij de uitwedstrijd tegen AZ op zaterdag 13 maart het exclusieve pakket weer verkrijgbaar.

Supporters maken bij ditmaal bij de aanschaf van een matchdaypakket kans op een unieke prijs. "Zit in jouw pakket het gouden ros? Dan mag jij (wanneer het weer kan) bij een wedstrijd naar keuze met 11 vrienden genieten van een all-inclusive arrangement in een skybox, met zoveel mogelijk Twenteham als jullie op kunnen", laat FC Twente weten.

Er zijn weer vier verschillende varianten van het matchdaypakket verkrijgbaar. Het pakket is tot en met woensdag 10 maart alleen online te bestellen en is in het wedstrijdweekend in tijdsvakken bij diverse afhaallocaties af te halen. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Mar 2021 om 14:58
    Nou dan hoop ik dat ik eens mazzel heb dan zet we de hele skybox op de kop, party met alles er op en aan;-)))) whaha Hou zeker enkele plekken vrij voor de jongs hier dus geef je maar vast op ik doe de selectie procedure dus de jongs die komt maak ik uit sommigen bint gegarandeerd maar ie kunt je altijd al opgeven door te reageren op dit bericht:-))) dus meld je aan voor de party met alles op en eraan. Alles mag genuttigd worden gr de feestcommissie.....nou ik zal hem toch maar winnen ....man om man, woord om woord :-)))))
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›