TwenteEanske, de webshop voor Tukkers en FC Twente-fans!  

3
TwenteEanske, de webshop voor Tukkers en FC Twente-fans!  

Wij zijn TwenteEanske en onze passies zijn Twente en art design! Vanaf jongs af aan gaan wij al naar wedstrijden van Twente. Het samen zijn in het stadion en de spanning voelen tijdens de wedstrijd is waar wij voor leven, hopelijk kan dit snel weer! Onze andere passie is art design.

Wij vinden het fantastisch om creatief bezig te zijn en dit te delen met de wereld. TwenteEanske, de webshop voor Tukkers, is waar onze passies samenkwamen. Een webshop waar voor jong en oud, man of vrouw, jongen of meisje o.a. T-shirts, sweaters, hoodies, mokken, posters en canvassen verkocht worden. En zo hebben we inmiddels al best wel wat collecties op onze webshop Twente Eanske

Wij hebben bijvoorbeeld een samenwerking met Wout Brama waarbij een deel van de opbrengst van zijn collectie naar de Stichting Kans voor een Kind gaat. Wil jij dus ook die Stichting helpen? Bestel dan zeker wat van de collectie “Brama x Stichting Kans voor een Kind”. Ook hebben we de collectie “De Mooiste Shirts” met daarin de mooiste shirts die Twente heeft voortgebracht en eren we helden, zoals Brama!

Maar we hebben ook leuzen als “Trotse Tukker” of bijvoorbeeld de prijzenkast van Twente! Allemaal Twente-gerelateerde producten waar jij je als fan verbonden mee voelt! Iets bestellen op onze site kan via deze speciale link voor FC Twente-fans! Vragen? Wij zijn te bereiken op Facebook, Instagram en Twitter op @TwenteEanske. 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Mar 2021 om 18:30
    Beste kortingen ook trouwens
  • 4 Mar 2021 om 17:54
    Ziet er strak uit, maar ik zou even checken of je zomaar alle afbeeldingen en logo’s mag gebruiken ????
  • 4 Mar 2021 om 17:24
    Guys, het lijkt erop dat jullie site down is. Check it ;)
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›