Jans reëel: ''De verwachtingen zijn sindsdien wat doorgeschoten''

3
Jans reëel: ''De verwachtingen zijn sindsdien wat doorgeschoten''

FC Twente wacht al sinds 31 oktober op een overwinning in de Grolsch Veste en de Tukkers speelden de laatste drie duels (tegen Willem II, Heracles Almelo en Feyenoord) in de Eredivisie gelijk. Trainer Ron Jans toont zich echter realistisch. 

"De aangedragen verbeterpunten en de kritiek op ons spel: het was terecht", benadrukt hij op de website van Tubantia. "Maar ondanks dat we de laatste tijd te weinig punten hebben gepakt, staan we nog altijd op een achtste plaats en doen we volop mee om een plek in de play-offs", aldus Jans. 

"In het begin van het seizoen speelden we hartstikke goed, het was fris en we zetten de ploegen die opbouwden meteen onder druk en scoorden prachtige goals. De verwachtingen zijn sindsdien wat doorgeschoten", vervolgt de coach, die in 2021 bovendien met de nodige personele problemen kampt.

Jans heeft ook te maken met de geruchten rondom Joël Drommel, die zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk vervolgt bij PSV. De oefenmeester verwacht echter dat de sluitpost er alles aan doet om het seizoen goed af te sluiten bij de Tukkers. "Ik heb het er deze week nog met Joël over gehad: dat zit wel goed. Geestelijk en fysiek zit Joël uitstekend in elkaar.”

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 12 Mar 2021 om 19:46
  Zo is het precies trainer in het begin was het allemaal uitstekend en viel het balletje ook goed op de juiste momenten. Maar er komt ook een periode met veel minder voetbal en dat het geluk de andere kant op valt . En als je de groep spelers ziet is dit ook niet zo vreemd dat het wat minder gaat . De kwaliteiten zijn zeker aanwezig maar de speler groep heeft de laaste jaren weinig eredivisie ervaring. Veel jonge spelers uit eigen opleiding die voor her eerst verl wedstrijden achter elkaar spelen. Veel huursspelers die de laaste jaren ook weinig eredivisie wedstrijden hebben gespeeld door blessures en andere factoren. Daarbij een aantal ernstige blessures en kort durende blessures die ook niet in het voordeel geven om optimaal te kunnen functioneren .
 • 12 Mar 2021 om 19:41
  • Quote van 12 Mar 2021 om 19:39
   De verwachtingen zijn doorgeschoven wat wil je dan Ron?als je te laat wisselt gaat mensen kritiek hebben mag dat?
  Geneuzel!
 • 12 Mar 2021 om 19:39
  De verwachtingen zijn doorgeschoven wat wil je dan Ron?als je te laat wisselt gaat mensen kritiek hebben mag dat?
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›