Houwen tevreden: ''Ik denk dat FC Twente 0 kansen heeft gehad''

1
Houwen tevreden: ''Ik denk dat FC Twente 0 kansen heeft gehad''

Vitesse won zaterdagavond met 1-2 op bezoek bij FC Twente en Jeroen Houwen was na afloop zeer tevreden. De doelman, die de licht geblesseerde Remko Pasveer moest vervangen, was blij met zijn basisplaats in De Grolsch Veste. 

"Ik keek er heel erg naar uit om weer te spelen. Ik vind het echt een prestatie van mijzelf dat ik er weer sta", vertelt hij op de website van Omroep Gelderland. "Ik heb twee jaar lang langs de lijn gestaan, maar mezelf ook weer teruggeknokt. En nu ik er moet staan, sta ik er", aldus Houwen. 

"Ik denk dat Twente 0 kansen heeft gehad. Toch staat er een tegentreffer op het bord door de penalty, maar daar kan ik niet veel aan doen. Daar baal ik dan wel weer van", vervolgt hij. "Het is verder ook jammer dat ik mezelf hier dan niet extra kan onderscheiden. Maar aan de andere kant: ik moest ook weer inkomen, want wedstrijden speel ik weinig nu er ook amper oefenwedstrijden zijn", legt Houwen uit. 

"Deze wedstrijd smaakt natuurlijk naar meer", geeft hij toe. "Ik heb mijn contract verlengd met de gedachte dat ik hier eerste doelman wil worden en daar blijven we hard aan werken. En dat Remko Pasveer zijn contract nu ook lijkt te verlengen? Ach ja. Je weet hoe het gaat in het voetbal. Als ik mijzelf kan doorontwikkelen zien we wel wat er gaat gebeuren, ik ben nog niet uitgeleerd hier", besluit Houwen. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 5 Apr 2021 om 21:42
    Kan je zien hoe een team beïnvloed wordt door een scheidsrechter die echt elke scheet af fluit en die van de tegenstander niet dan ga je op gegeven moment tegen jezelf voetballen om maar te proberen het goed te doen.
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›