Drommel: ''Joël heeft zich weer een beetje laten zien''

0
Drommel: ''Joël heeft zich weer een beetje laten zien''

Joël Drommel is de laatste weken een van de hoofdrolspelers bij FC Twente. De doelman van de Tukkers wordt al lange tijd in verband gebracht met PSV, maar de kogel is nog niet door de kerk.

Het spel van Drommel leek ook te lijden onder de transferperikelen, maar tegen Vitesse speelde de sluitpost weer een sterke pot. "Joël heeft zich vandaag weer een beetje laten zien", reageert Drommel na afloop voor de camera van RTV Oost. "Dit moet ik gewoon weer doortrekken. Natuurlijk is er de laatste weken veel gebeurd en dat gaat ook wel in je hoofd zitten."

"Je probeert je er niet van bewust te zijn, maar toch ben je er onbewust mee bezig", vervolgt de doelman. "Maar ik laat het lekker los en doe gewoon mijn best. Ik werk elke dag keihard en wil het hoogst haalbare hier halen. Hopelijk halen we de play-offs, maar dan moeten we wel gaan winnen."

Drommel vond het prettig dat hij een weekend vrij is geweest. "Die interlandperiode was even goed. Ik had even rust en ben een weekendje bij familie en vrienden geweest. Ik heb even alles los gelaten en deze week weer keihard getraind en naar deze wedstrijd toegeleefd, die we helaas verloren hebben."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›