''FC Twente is nog niet zo weggespeeld als afgelopen zaterdag''

2
''FC Twente is nog niet zo weggespeeld als afgelopen zaterdag''

Leon ten Voorde zag FC Twente dit weekend op lullige wijze verliezen van Vitesse dankzij twee discutabele strafschoppen. Toch zag de clubwatcher van de Tukkers dat los van de strafschoppen ook geen kans maakte.

"Twente had er totaal geen grip op. Twente heeft 26 overtredingen gemaakt. Dat is in drie jaar tijd in de Eredivisie niet gebeurd. Dat zei alles over de wedstrijd. Ze hadden handen en voeten nodig en wisten niet waar ze het moesten zoeken", vertelt Ten Voorde bij De Ballen Verstand van TC Tubantia

"Je moet constateren dat FC Twente belabberd heeft gevoetbald", vervolgt de journalist. "Als er een ploeg verdiende om te winnen dan was dat Vitesse. FC Twente is dit seizoen nog niet zo weggespeeld als afgelopen zaterdag."

Was Vitesse zo goed of FC Twente zo slecht? "Dat komt door beide ploegen. Als je kijkt naar FC Twente. FC Twente is om de oren geslagen met haar eigen wapen, Vitesse zette namelijk heel vroeg druk. De ballen werden echt lukraak weggeschoten. Het voetbal van FC Twente was hopeloos", besluit Ten Voorde.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 5 Apr 2021 om 22:21
    Uit bij PSV was echt niet beter.
  • 5 Apr 2021 om 21:39
    Nou 26 overtredingen lekker met grote bril aanzien denk ik dan want die clown floot werkelijk elke aanraking ookbaf aan twente kant en aan vitesse kant niet dus ben het niet eens met deze text als je echte scheids hebt ipv van deze clown denk ik dat de helft geen overtreding is dusss
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›