RKC hoopt op fans tegen FC Twente: ''Dan is het eerlijk verdeeld''

0
RKC hoopt op fans tegen FC Twente: ''Dan is het eerlijk verdeeld''

Bij de wedstrijd Willem II - RKC op 23 april zijn er in de dertigste speelronde tweeduizend supporters welkom. Frank van Mosselveld, algemeen directeur van de club uit Waalwijk, vindt het niet erg dat de 'Tricolores' in de derby steun krijgen van de eigen fans. 

"Ik verwacht dat ze verspreid worden over het stadion, waar er 14.500 in kunnen", legt hij uit op de website van het Brabants Dagblad. "Het zou anders zijn als ze allemaal op de King Side bij elkaar gezet worden. Laten we blij zijn dat ze er weer zijn. Daar doe je het als betaaldvoetballer uiteindelijk voor: spelen voor publiek. Hier kijken we al heel lang naar uit", aldus Van Mosselveld. 

"Willem II - RKC is een wedstrijd met behoorlijk wat belangen, maar de druk ligt net zo goed bij de thuisspelende ploeg. De aanwezigheid van publiek kan ook andersom werken”, vervolgt de voormalig profvoetballer, die hoopt dat RKC ook fans mag ontvangen in de thuiswedstrijden tegen AZ en FC Twente (13 mei). "Dan is het eerlijk verdeeld, dan spelen alle clubs twee thuis- en twee uitwedstrijden met publiek. Hopelijk is dit de opmaat naar volgend seizoen met volledig publiek.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›