Heubach reageert: ''Daar ben ik ook wel een beetje klaar mee''

3
Heubach reageert: ''Daar ben ik ook wel een beetje klaar mee''

FC Twente verloor zaterdagavond in de Grolsch Veste met 1-2 van Vitesse en zowel Jeroen Heubach, Jan van Staa als René Wagelaar hebben zich gestoord aan het optreden van scheidsrechter Pol van Boekel en videoscheidsrechter Jochem Kamphuis.

"Die VAR, daar ben ik ook wel een beetje klaar mee", reageert Heubach bij VoetbalTijd. "Als ik kijk naar de penalty's: van alle drie penalty's was misschien de eerste (hands van Doekhi, red.) een penalty, maar de rest is sowieso geen penalty. Maar de VAR heeft al wel meer fouten gemaakt. Vroeger hadden we daar niet zoveel last van, dan konden we nog wel eens wat doen", lacht hij.

Jan van Staa is het met de voormalig profvoetballer eens. "Weet je wat vaak het ergste is? Daar hebben wij als oud-voetballers het meeste last van: ze hebben de beelden gezien en dan blijven ze ook nog achter hun fouten staan. En ze verdedigen dat dan ook nog", reageert hij. "Je kan toch ook zeggen van: joh, ik heb het verkeerd gezien. Dan heb je er nog een beetje begrip voor", aldus Van Staa. 

Ook René Wagelaar haalt keihard uit naar Van Boekel. "Dit is niet normaal", constateert hij. "Die 1e is 100% procent penalty, die tweede (hands van Pierie, red.) is twijfel en die derde is schan-da-lig met veertig a's. Dat lijkt helemaal nergens op. Bosch moet wel slimmer zijn, want ik vind het niet slim van Bosch om hem iets aan te raken. Maar ik blijf erbij dat het geen penalty is. Want die Wittek, ik dacht dat die jongen zwemles had. Want hij ging al duiken. Schandalig. Dit is ongelofelijk", besluit Wagelaar. 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Apr 2021 om 18:36
  Volgens mij gaf deze van Boekel ons ook al een onterechte penalty tegen, tegen PSV. Toen gaf hij wel toe dat ( wederom ) Bosch geen overtreding had gemaakt en dat hij fout zat. Een ezel stoot zich niet twee maal aan dezelfde steen zeggen ze, dus zal van Boekel nu wel echt niet toe willen en durven geven dat hij alweer FC Twente punten door de neus boort. Dan zouden we mogelijk nog gaan denken dat van Boekel een beetje partijdig op het veld staat en iets tegen onze FC heeft. Voorlopig deze man maar geen wedstrijden van FC Twente meer laten fluiten.
 • 7 Apr 2021 om 18:21
  • Quote van 7 Apr 2021 om 12:56
   Pff topic nu Stekelenburg bij Ajax geblesseerd is drommel aanbieden daar in Amsterdam euro’s zat
  Ajakkus meld zich van zelf wel
 • 7 Apr 2021 om 12:56
  Pff topic nu Stekelenburg bij Ajax geblesseerd is drommel aanbieden daar in Amsterdam euro’s zat
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›