''We krijgen een zwaar schema met Feyenoord, Ajax en FC Twente''

0
''We krijgen een zwaar schema met Feyenoord, Ajax en FC Twente''

FC Utrecht is, mede door de falende concurrentie, nagenoeg verzekerd van deelname aan de play-offs om Europees voetbal. Joris van Overeem hoopt dat nummer zeven FC Utrecht zelfs nog een plekje kan stijgen in de komende weken. 

"Het maximaal haalbare voor ons dit seizoen? Zesde worden en de play-offs winnen", reageert Van Overeem in gesprek met Voetbal International. "We hebben het dit seizoen steeds op de beslissende momenten laten liggen. Dat je dacht: Als we nu winnen, kunnen we nog vijfde worden. Het komt door onszelf dat we nu zeven staan", constateert hij. 

De vijfde plek is echter nog niet uit zicht. Feyenoord heeft vijf verliespunten minder dan FC Utrecht en is komend weekend de tegenstander van de Domstedelingen. Van Overeem is hoopvol over een goed resultaat in eigen huis. "De wedstrijd in De Kuip was een van de eerste duels onder René Hake. Toen bespeelden we ze tactisch goed", blikt hij terug. 

"Ik denk dat er kansen liggen tegen Feyenoord", vervolgt hij. "Ook omdat wij Dick Advocaat hebben meegemaakt hier, dan weet je waar de mogelijkheden liggen. Wij kunnen juist in dat soort wedstrijden goed mee. We krijgen een zwaar schema met Feyenoord, Ajax en FC Twente. Dat is misschien wel goed voor ons. Ik heb het idee dat we echt kunnen pieken in dat soort wedstrijden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›