''Misschien heeft Drommel zich daarmee in de vingers gesneden''

0
''Misschien heeft Drommel zich daarmee in de vingers gesneden''

Joël Drommel gaat komende zomer de overstap maken van FC Twente naar PSV. De transfer hing al lang in de lucht, maar werd uiteindelijk een kleine soap. FC Twente-watcher Leon ten Voorde denkt dat Drommel iets te snel wat naar buiten heeft gebracht.

"Het leek snel te gaan, omdat Joël Drommel zei dat hij al persoonlijk akkoord was", zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Als je dat naar buiten brengt, krijgt zo'n transfer natuurlijk een andere dynamiek en dan komt de druk ook echt bij die clubs te liggen. Uiteindelijk gaven beide clubs niet naar elkaar toe en kwam er een impasse."

Collega Fardau Wagenaar vraagt zich af of Drommel met zijn opmerking zichzelf geld door de neus geboord heeft. "Dat vind ik heel lastig om te zeggen", reageert Ten Voorde. "Aan de ene kant was het misschien een bewuste strategische actie om FC Twente te bewegen en daarmee heeft hij zichzelf misschien in de vingers gesneden."

"Het zou ook kunnen dat hij op het moment gewoon overvallen is en dat hij spontaan heeft gereageerd dat hij al rond is. Dat weet ik niet", aldus Ten Voorde, die van technisch directeur Jan Streuer hoorde dat Drommel heeft afgezien van zijn percentage van de transfersom. "Feit is wel dat dit eigenlijk de enige manier was om de transfer nog te redden. Ik denk wel dat de transfer hoe dan ook gered zou worden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›