Ten Voorde: ''Ik heb Jan Streuer nog nooit zo boos gezien''

4
Ten Voorde: ''Ik heb Jan Streuer nog nooit zo boos gezien''

FC Twente heeft Joël Drommel verkocht aan PSV. De doelman gaat na dit seizoen na jaren trouwe dienst verkassen naar Eindhoven. Leon ten Voorde weet dat de doelman blij is met zijn transfer.

"Hij (Drommel red.) riep bij zijn bescheiden presentatie dat PSV dé club van Nederland was", vertelt Ten Voorde in gesprek met De Ballen Verstand. "Ik denk dat FC Twente goede zaken heeft gedaan en dat het voor Drommel ook heel erg fijn is. Het heeft toch impact dat het zo lang duurt."

FC Twente zou Drommel nog wel onder druk hebben gezet om zijn deel van de transfersom te laten vallen. "FC Twente kreeg er ook van langs omdat ze Drommel zogenaamd onder druk hadden gezet. Ik heb Jan Streuer nog nooit zo boos gezien, die was echt boos over die berichtgeving."

De journalist weet dat kamp Drommel uiteindelijk zelf af zag van een deel van de transfersom. "Ik heb Drommel zijn zaakwaarnemer gesproken en die bevestigde dat de Drommels zelf met het idee kwamen om Joël zijn deel te laten vallen. Volgens mij heeft iedereen water bij de wijn gedaan en is iedereen tevreden."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 20 Apr 2021 om 13:02
  Voetbal is een slangenkuil dat weten we toch. En er zitten hele giftige tussen . Hadden wij eens een voorzitter die daar ook aardig mee overweg kon? En waarom bepaalde clubs een hekel kregen aan onze FC?
 • 20 Apr 2021 om 10:51
  Wat mij betreft verdient Ten Voorde hier wel respect. Hij heeft hier gedaan wat een journalist behoort te doen: navraag doen bij de verschillende partijen, in dit geval bij Jan Streuer en bij kamp Drommel, en daar de feiten controleren. De pseudo-voetbalkenners Derksen, Van der Gijp en Perez hebben overduidelijk de feiten niet gecontroleerd, maar zijn slechts hardop aan het fantaseren, en zitten ondertussen mensen en/of clubs ten onrechte te beschadigen.
 • 19 Apr 2021 om 21:52
  Ikzeg. Man als je nu nog niet bekend bent met psv met alle respect die maken de mensen gek. En psv dacht joel hebben wij al nu even een zak centje geven aan onze td. En al die op hef komt uit Eindhoven en niet meer of minder. Schamen moeten ze daar in eindhoven. Ik gun joel alle geluk en plezier en succes van de wereld. Maar geloof mij dit gaat niet goed komen daar. Bah bah wat een volk daar.
 • 19 Apr 2021 om 21:48
  Tuurlijk was Jan pisnijdig! Het is ook nogal een aantijging die gedaan werd.
Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›