Wagenaar: ''Hij doet niet moeilijk om een trainer te bellen''

0
Wagenaar: ''Hij doet niet moeilijk om een trainer te bellen''

Nick Hengelman plaatste onlangs zijn ontslagbrief bij Ajax op social media. De oud-doelman van FC Twente moet op zoek naar een nieuwe werkgever. Volgens Fardau Wagenaar van TC Tubantia gaat dat wel lukken.

"Hengelman is er nog lang niet klaar mee, hij gaat gewoon door", zegt Wagenaar bij De Ballen Verstand. Hij doet er ook niet moeilijk over om een technisch directeur te bellen of een trainer te appen van: heb je nog een plekkie voor me? Dat is zo'n positivo, dat is echt fantastisch."

Collega Leon ten Voorde weet dat keepers als Hengelman veel te verduren krijgen. Zo kondigde Dennis Telgenkamp onlangs zijn afscheid aan. "Als je kijkt naar Telgenkamp. Derksen floept dat er zo uit op televisie en alle anonieme accounts op social media roepen van alles, maar die mensen hebben niet in de gaten wat voor impact dat heeft", aldus Ten Voorde.

"Ook op zijn omgeving. Ook al kijk je niet, je krijgt altijd wel berichten toegestuurd. Dat is wel het grote nadeel van social media en de impact daarvan", besluit de journalist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›