Jans maakt 'twee plusjes' bekend: ''Heel prettig om te zien''

2
Jans maakt 'twee plusjes' bekend: ''Heel prettig om te zien''

FC Twente neemt het zondagmiddag in de Grolsch Veste op tegen FC Utrecht, maar trainer Ron Jans weet nog niet met welke opstelling hij gaat spelen. De oefenmeester durft nog niet te zeggen of Luka Ilic en Wout Brama bij de selectie zullen zitten. 

"Er is een twijfelgeval: dat is Luka Ilic, dat kunnen we morgen pas beslissen", aldus Jans, die laat weten dat de Manchester City-huurling een goede indruk achterliet in de oefenwedstrijd tegen FC Emmen. "Één van de 'plusjes' was Luka Ilic en ik was heel benieuwd naar Jayden Oosterwolde. Die was gepasseerd, maar die heeft het uitstekend opgepakt. Ook in die oefenwedstrijd", blikt hij terug bij 1Twente.

"Dus dan weet je de 'twee plusjes' nou ook. Alleen dat biedt verder geen garanties naar spelers toe, maar ik vind het wel heel prettig om te zien dat jongens bij tegenslag niet bij de pakken neer zitten maar dat ze de handschoen oppakken", aldus Jans, die twijfelt over de inzetbaarheid van routinier Wout Brama. "Het gaat hartstikke goed, misschien is Wout bij de selectie. Maar we zijn gewoon bang dat het dan net een week te vroeg is. Dus ik houd er ook ernstig rekening mee dat we zeggen: Wout, volgende week."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 23 Apr 2021 om 15:01
  • Quote van 23 Apr 2021 om 14:51
   Zakaria Bakkali mag vertrekken in België. Lastige jongen, maar kan dat iets voor ons zijn?
  Nee veel te lastige jongen. Type tighadouini maar dan nog erger
 • 23 Apr 2021 om 14:51
  Zakaria Bakkali mag vertrekken in België. Lastige jongen, maar kan dat iets voor ons zijn?
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›