Brama optimistisch: ''Die overwinning komt steeds dichter bij''

4
Brama optimistisch: ''Die overwinning komt steeds dichter bij''

Wout Brama zag zijn FC Twente kansloos onderuit gaan tegen Fortuna Sittard. De middenvelder ziet ook dat zijn ploeg in 2021 alles behalve goede prestaties op de mat legt.

"Je ziet dat het vertrouwen wat terugzakt als je een goal tegen krijgt. Dat was vandaag ook het geval. Zeker in de tweede helft laten we het lopen. Ik vind dat we een aantal wedstrijden in de tweede helft meer hadden verdiend, maar als je niet pakt dan ligt het ook aan kwaliteit", vertelt Brama in gesprek met ESPN.

"Als je elke week na het weekend een nabespreking houdt en de dingen eruit haalt die niet goed gaan en het daarover hebt en het dan in het weekend erop weer misgaat, dan kan een overwinning alleen die ban doorbreken. Die overwinning komt steeds dichter bij, maar het duurt wel lang", besluit Brama.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 2 May 2021 om 09:30
  Ik zie hem steeds verder weg er verbeterd namelijk niets als je denkt slechter kan het niet bewijzen ze wekelijks dat het nog slechter kan!
 • 2 May 2021 om 09:08
  Er komen geen overwinningen meer bij. Misschien een schamelpuntje tegen ADO als ze al gedegradeerd zijn. Maar zelfs dan acht ik de kans groot dat we verliezen. Goal van Bijen, die dan een keer weer mee doet.
 • 2 May 2021 om 08:55
  Wat een dooddoener die opmerkingHet einde van zijn tijd als voetballer misschien nog wel eerder.
 • 2 May 2021 om 07:14
  Dit seizoen niet meer
Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›