Fadiga kijkt uit naar derby: ''Of we in een flow zitten? Ja''

0
Fadiga kijkt uit naar derby: ''Of we in een flow zitten? Ja''

Heracles Almelo heeft momenteel de beste papieren om als vierde ploeg de play-offs in te gaan. De Almeloërs bezetten de achtste plek op de ranglijst, maar hebben met FC Twente (uit), Feyenoord (thuis) en AZ (uit) op papier een zwaar programma.

Noah Fadiga kijkt uit naar de laatste wedstrijden van het seizoen. "Het zijn allemaal toppers", zegt de rechtsback van Heracles in het Almelo's Weekblad. Vooral het duel met FC Twente spreekt hem aan. "De derby brengt meer spanning met zich mee. De wil om te winnen is er sowieso. Het wordt een belangrijke wedstrijd. Achtste blijven is belangrijk."

FC Twente heeft vijf punten minder dan Heracles Almelo en kan zich bij een zege nog in de strijd om plek acht mengen. "Er is niet veel verschil in punten tussen plek acht en plek twaalf", beseft Fadiga. "In de tweede periode van het seizoen hebben we veel punten gehaald. Die lijn moeten we doortrekken en dan zien we het wel."

"Hoeveel punten we nodig hebben voor de achtste plek?", vraagt de verdediger zich af. "Dat kan ik niet zeggen. We moeten zoveel mogelijk punten halen. Dat Feyenoord van ADO Den Haag verliest zegt me niet zo veel. Dat is het mooie van voetbal. En wij kunnen van iedereen winnen. Of we in een flow zitten? Ja. We zijn een team, dat is het. Van de medische staf tot aan de ballenrapers; het is een familieploeg."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›