''Van den Belt wilde zelfs nog bij FC Twente aan de slag gaan''

5
''Van den Belt wilde zelfs nog bij FC Twente aan de slag gaan''

Gerald van den Belt zou in beeld zijn geweest om de nieuwe algemeen directeur van FC Twente te worden. De financieel directeur van SC Cambuur was eerder al werkzaam bij FC Twente.

Volgens clubwatcher Tijmen van Wissing is Van den Belt bij FC Twente. "Ik hoorde hele sterke geruchten dat Van den Belt zelfs nog bij FC Twente aan de slag wilde gaan. Echter heeft FC Twente nu met Jan-Willem Bruggenwirth een nieuwe algemeen directeur", zegt hij bij De Oosttribune.

Van den Belt wordt nu samen met algemeen directeur Ard de Graaf van SC Cambuur in verband gebracht met PEC Zwolle. "Ik denk dat Gerald van den Belt en Ard de Graaf van SC Cambuur twee goede mensen zijn. Die hebben links en rechts in een andere keuken kunnen kijken. Ik denk dat PEC Zwolle daar prima zaken mee kan doen", aldus presentator Bert van Losser.

Volgens Van Wissing staat het tweetal wel open voor een vertrek bij SC Cambuur. "Ik heb de indruk dat ze in principe klaar zijn in Leeuwarden, aangezien de promotie naar de Eredivisie nu binnen is en het nieuwe stadion er komt. Nu kan je dat proces nog allemaal meemaken, maar het is ook een goed moment om de club achter je te laten en bij PEC Zwolle iets nieuws te beginnen", besluit hij.

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 4 May 2021 om 21:13
  • Quote van 4 May 2021 om 21:08
   Gelukkig is Brama teruggehaald. Anders speelden we nu misschien wel kkd.
  Die had geen leidinggevende functie....op papier. Hij heeft gewoon ervaring. Bovendien een voetballer geen bestuurder alhoewel van de Belt ook gevoetbald heeft.
 • 4 May 2021 om 21:08
  • Quote van 4 May 2021 om 19:46
   Nooit iemand terug halen, is (was) mijn motto
  Gelukkig is Brama teruggehaald. Anders speelden we nu misschien wel kkd.
 • 4 May 2021 om 21:06
  Niet mee eens. Zeg nooit nooit.
 • 4 May 2021 om 20:34
  Mee eens
 • 4 May 2021 om 19:46
  Nooit iemand terug halen, is (was) mijn motto
Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›