Brama legt vinger op zere plek: ''Is daar weer een voorbeeld van''

4
Brama legt vinger op zere plek: ''Is daar weer een voorbeeld van''

FC Twente is er op Hemelvaartsdag niet in geslaagd om te winnen van RKC. Dankzij twee vlugge goals van RKC verspeelde FC Twente op knullige wijze haar voorsprong, weet ook Wout Brama.

De directe tegengoal na de de openingsgoal werkte niet demotiverend, stelt hij. "Ik dacht: gewoon doorgaan, ik vond ons namelijk beter en in controle. De eerste helft was wel wat slordig waardoor je een aantal counters weggaf, maar dat waren geen hele grote kansen. Ik denk dat wij de grootste kansen hebben gehad", vertelt hij bij ESPN.

Hij stelt ondanks dat gegeven dat zijn ploeg geen recht had op een overwinning. "Na de winter spelen we gewoon niet goed genoeg om aanspraak te maken op de play-offs. Vandaag is daar weer een voorbeeld van", zegt de aanvoerder.

Is het missen van de play-offs een tegenvaller? "Wel als je dat in januari had gezien. Als je dan naar de ranglijst kijkt en je eindigt met dit aantal punten, dan is dat wel een domper. Als je uitzoomt en naar het hele seizoen kijkt, mag je blij zijn dat je veilig bent. Na de eerste helft zat er vandaag echter veel meer in op bepaalde momenten", besluit Brama.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 May 2021 om 23:54
  • Quote van 13 May 2021 om 22:14
   Tja Wout, misschien ben je zelf ook wel verantwoordelijk. Hoe simpel je het duel verliest voorafgaand aan de gelijkmaker van RKC...
  Duel verliezen kan gebeuren. Ik heb hem vooral verbazend weinig gehoord
 • 13 May 2021 om 22:29
  We gaan morgen lekker naar de Twente vrouwen kijken. Als ze het daar een keer voetballend niet uitkomen, klappen ze er 90 minuten op. Ik heb een paar fragmenten gezien van de mannen tegen RKC. Weten ze bijvoorbeeld wel dat je bij een inworp geen buitenspel kunt staan? Niet blijkbaar, want niemand komt bv op het idee om in het gat achter de verdediging van RKC te lopen, zodat ze de bal vrij kunnen aannemen en direct vrijuit kunnen voorzetten. Of nadat het middenveld slap ingrijpt als je ziet dat RKC even de druk opvoert na de 0-1, staat vervolgens ook de laatste man op rechts Markelo ook nog eens voorbij de RKC aanvaller, zodat die vrijuit kan worden aangespeeld en kan voorzetten. Het zijn echt fouten die ik niet eens zie in de eerste klasse bij de Junioren. Echt onthutsend zwak niveau in een slakkentempo.
 • 13 May 2021 om 22:24
  Tenminste één van de weinige voetballers die exact een wedstrijd lezen en na de wedstrijd aangeeft waar het mis gaat of goed gaat.
 • 13 May 2021 om 22:14
  Tja Wout, misschien ben je zelf ook wel verantwoordelijk. Hoe simpel je het duel verliest voorafgaand aan de gelijkmaker van RKC...
Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›